Τηλεφωνική επικοινωνία

+30 2310870670

ή στο info@bookres.com

Προβολή στο χάρτη

Όλες οι προσφορές

    Τελευταία άρθρα

    Ο Μύλος των Ξωτικών 2014 - 2015

    Δημοσιεύτηκε στις 2014-10-26

    Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας για να απολαύσουν με ξεχωριστό
    περισσότερα
    Μοναστήρια

    Δημοσιεύτηκε στις 2014-09-22

    Ένας παράξενος τόπος, μια λαμπρή μοναστηριακή πολιτεία, στερεωμένη σε γιγάντιους βράχους, που ορθώνονται περήφανοι στη βορειοδυτική άκρη της Θεσσαλικής πεδιάδας, δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα, από τα πιο παράδοξα
    περισσότερα

    Αξιοθέατα

    Το Ασκληπιείο Τρίκκης στα Τρίκαλα
    Στην περιοχή των σημερινών Τρικάλων και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα στην Τρίκκη υπήρχε το αρχαιότερο και επιφανέστερο, κατά τον Στράβωνα, ιερό του Ασκληπιού το οποίο επισκεπτονταν ασθενείς από όλη την Ελλάδα για θεραπευτικούς
    περισσότερα
    Ληθαίος ποταμός στα Τρίκαλα
    «Έτερος δ' εστί Ληθαίος ποταμός ο περί Τρίκκην εφ'ω ο Ασκληπιός γεννηθήναι λέγεται» (Στράβων, ΧΙV 647). Τα Τρίκαλα διασχίζονται από τον Ληθαίο ποταμό, στις όχθες του οποίου, σύμφωνα με τον ιστορικό Στράβωνα, γεννήθηκε ο πρώτος
    περισσότερα
    Δημοτική Πινακοθήκη Τρικάλων
    Η Δημοτική Πινακοθήκη απαρτίζεται από τις συλλογές: των Καταφυγώτη, Γιολδάση και τη Συλλογή διαφόρων καλλιτεχνών και στεγάζεται στη Δωροθέα Σχολή, Στρατηγού Σαράφη 42.Πληροφορίες: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Τρικάλων,
    περισσότερα
    Ιερά Μονή Βαρλαάμ
    Στα μέσα του 14ου αιώνα ο ερημίτης Βαρλαάμ ανέβηκε στο βράχο και έκτισε λίγα κελλιά και ένα μικρό εκκλησάκι που το αφιέρωσε στους τρεις ιεράρχες. Εκεί έζησε ολομόναχος, ρακένδυτος και προσευχόμενος μέχρι το τέλος της ζωής
    περισσότερα
    Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά
    Αφήνοντας το Καστράκι και προχωρώντας ανηφορικά προς τα Μετέωρα, μπαίνουμε στο πέτρινο δάσος των Μετεώρων.Το πρώτο Μοναστήρι που συναντάμε αριστερά από το δρόμο μας, είναι του Αγίου Νικολάου Αναπαυσά. Σκαρφαλωμένο πάνω
    περισσότερα
    Μοναστήρι Αγίου Στεφάνου
    Η Μονή του Αγίου Sthephen βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του συμπλέγματος των βράχων των Μετεώρων, ακριβώς πάνω από την πόλη της Καλαμπάκας και αυτό είναι το μόνο μοναστήρι που μπορεί κανείς να επισκεφθεί, χωρίς τη χρήση
    περισσότερα

    Περιοχές

    Καστράκι
    Μικρό γραφικό χωριό, φωλιασμένο στην αγκαλιά των πελώριων βράχων που μοιάζουν να το προστατεύουν, είναι η τελευταία γωνιά της κοσμικής ζωής.Πολύ κοντά στην Καλαμπάκα, στο δρόμο για τα Μετέωρα βρίσκεται το γραφικό χωριό Καστράκι,
    περισσότερα
    Διάβα
    Η Διάβα είναι ένα ημιορεινό χωριό (300μ. υψ.), 3,5 χλμ. ΝΔ της Καλαμπάκας. Αποτελείται από περίπου 900 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται στην πλειοψηφία τους με την γεωργοκτηνοτροφία.Ανατολικά του χωριού ρέει ο Πηνειός. Εξαιρετικής
    περισσότερα
    Τρίκαλα
    Τα Τρίκαλα αποτελεί μια πόλη με πλούσια ιστορία και οικονομικό πόλο έλξης από αρχαιοτάτους χρόνους. Μέχρι το 1204 το σημείο που είναι κτισμένη η πόλη των Τρικάλων αποτελεί σημαντικό κέντρο εμπορικής κίνησης. Λόγω της στρατηγικής
    περισσότερα
    Βλαχάβα
    Βλαχάβα, το πρώτο χωριό που συναντάμε 17 χλμ. από την Καλαμπάκα ανηφορίζοντας προς τις ΝΔ   πλαγιές των Χασίων, σε υψόμετρο 825 μ. Οι κάτοικοί του είναι κατά βάση   κτηνοτρόφοι και γεωργοί. Το χειμώνα παραμένουν στον οικισμό
    περισσότερα
    Δήμος Μαλακασίου
    Ο Δήμος Μαλακασίου καταλαμβάνει το βορειοδυτικό μέρος του νομού Τρικάλων, είναι μια μεγάλη ορεινή κοιλάδα που διασχίζεται από τον Μαλακασιώτη ποταμό, τον κυριότερο παραπόταμο του Πηνειού, ενώ στα δυτικά ορθώνεται επιβλητικά
    περισσότερα
    Δήμος Χασίων
    Πήρε το ονομά του  από τα Χάσια Όρη, βουνά με ομαλές πλαγιές, που καλύπτουν το Β. τμήμα του Ν. Τρικάλων.Το έτος  1994  Δημιουργήθηκε ο 1ος εθελοντικός Δήμος   με τα Δημοτικά Διαμερίσματα, Ασπροκκλησιάς,Σκεπαρίου,Αχλαδέας, Γάβρου,
    περισσότερα
    Δήμος Βασιλικής
    Ο Δήμος Βασιλικής είναι ένας από τους 23 δήμους του νομού που απαρτίζεται από τις πρώην κοινότητες και νυν Δημοτικά διαμερίσματα της Βασιλικής , της Θεόπετρας και της Περιστέρας. Οι πρώην Κοινότητες (Βασιλικής –Θεόπετρας
    περισσότερα
    Καλαμπάκα
    Καλαμπάκα, είναι πολύ πιθανόν η αρχαία πόλη Ιθώμη η κλωμακόεσσα, την οποία αναφέρει ο Όμηρος και ο Στράβων. Αυτή η άποψη ενισχύεται από την μοναδικότητα της θέσης της, αφού το επίθετο κλωμακόεις-εσσα-εν (από το κλώμαξ = σωρός
    περισσότερα
    Περτούλι
    Το Περτούλι, περιτριγυρισμένο από τα ξακουστά βουνά Νεράϊδα, Κόζιακας, Λουπάτα και Αυγό, και γεμάτο από πυκνά δάση, καταπράσινα λιβάδια, αγριολούλουδα που με την πολυχρωμία τους ξεπετάγονται δίπλα στα ψηλά έλατα και
    περισσότερα
    Ελάτη Τρίκαλα
    Η Ελάτη είναι η πρωτεύουσα του Δήμου Αιθήκων και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε μια από τις πλαγιές του όρους Κόζιακα, σε υψόμετρο 860μ. Το χωριό είναι κυριολεκτικά κρυμμένο στο πράσινο των ελάτων. Ο πληθυσμός των 700 κατοίκων
    περισσότερα
    Νεραϊδοχώρι
    Ενώ ο επισκέπτης φεύγει από το Περτούλι, καθώς ανηφορίζει, συναντά ολοένα και νέες εκπλήξεις, όπως το Νεραϊδοχώρι, παλιότερα γνωστό ως Βετερνίκ, πυκνοκατοικημένο και με τις κόκκινες στέγες να σε μεταφέρει σε θέρετρο των
    περισσότερα

    Πολιτική Απορρήτου

    Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την ιστοσελίδα μας http://www.kalambaka.net.

    Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.

    Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

    Cookies και διεύθυνση IP

    Όταν επισκέπτεστε μία από τις ιστοσελίδες μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

    Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

    1. Βασικά Cookies

    Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδας μας http://www.kalambaka.net δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

    2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

    Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.

    3. Λειτουργικά Cookies

    Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.kalambaka.net.

    Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο http://www.kalambaka.net συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.

    Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:  Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

    Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

    Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

    Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας http://www.kalambaka.net. 

    Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

    • Διαφήμιση. Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
    • Συνδεσμοι σε άλλες σελίδες ("Δεσμοί"). Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται Η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
    • IP Addresses. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

    Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

    Η ιστοσελίδα μας http://www.kalambaka.net διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 

    Η ιστοσελίδα μας http://www.kalambaka.net διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

    Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

    Η ιστοσελίδα μας και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.